"> ...
  • Anasayfa
  • https://www.facebook.com/kumas.alim.359126
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905357186113
  • https://www.twitter.com/@cahilchela1
  • https://www.instagram.com/yagmurtekstil44
  • https://www.youtube.com/channel/UCi0daJ3TF0oBA-UT6xE7ODA
ürünler
Linkler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam468
Toplam Ziyaret622377

Anasayfa


     KOT PANTOLON NASIL YIKANIR | 0535 718 61 13 | KOT KUMAŞ ALINIR.

   
Üretici : Yağmur tekstil
Fiyat : 1 TL 
Ürün Özellikleri
kot kumaş alım satımı,kot kumaş nasıl yıkanır, kot kumaş kaç derecede yıkanır, kot kumaş alınır, parti kot, kot kumaş metre fiyatı,kot kumaşın metresi
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

KOT PANTOLON NASIL YIKANIR? KOT KUMAŞ ALINIR. KOT KUMAŞIN METRESİ NE KADAR, KOT KUMAŞ FİYATLARI, KOT KUMAŞ ALIM SATIMI YAPILIR 

solan kot pantolon nasıl yıkanır, PARTİ KUMAŞ ALANLAR - YAĞMUR TEKSTİL kot pantolon kaç devirde yıkanır,kot pantolon 40 derecede yıkanır mı,siyah kot ceket nasıl yıkanır,kot pantolon sentetik mi pamuklu mu,siyah pantolon hangi programda yıkanır,kot pantolon sentetik midir,kot pantolon beyazlarla yıkanır mı,


Yeni bir kot pantolon aldıktan sonra en sık sorulan sorulardan biri, giymeden önce bunları yıkamanız gerekip gerekmediğidir. Kotları ilk kez giymeden önce yıkamak, boyaların cildinize ve diğer giysilerinize kanamasını önlemeye yardımcı olur.



 Kot pantolon nasıl yıkanır



Fit, şekil ve rengi korumak için kot pantolonları mümkün olduğunca nadiren yıkamanızı öneririz. Deniminizi ayda bir veya iki defadan fazla veya beş ila 10 kez giydikten sonra yıkamayı planlayın. Bir kullanma hafif bir deterjan ile soğuk su beyaz denim için aynı döngüsünde parti kot pantolon, ya da sıcak su için bir yumuşak döngüsünde. Önden yüklemeli bir çamaşır makineniz varsa… şanslısınız demektir. Bu yıkayıcılar kotunuza daha yumuşaktır. Kot pantolonlarınızı yıkamak için sıcak su kullanmayın, çünkü lifler küçülebilir.

EL YIKAMA

Spot Kot Kumaş. Denim temizliği için tercih ettiğimiz yöntem, soğuk su ve hafif bir deterjan kullanarak küvette el yıkamasıdır. Spot Denim sağlam, emici ve bağışlayıcı bir malzemedir, ancak her temizlikte bütünlüğünü kaybeder. Kot kumaş alanlar. El yıkama, kotlarınızı yıkamanın ve zamanla iyi durumda tutmanın en nazik yoludur. Çamaşır suyu içeren herhangi bir şeyden uzak durun, çünkü bu kumaşa zarar verebilir ve hatta zamanla beyaz kotun sararmasına neden olabilir.


Kot parçası alan pantolonunuzu elle yıkamak için şu basit adımları izleyin:

Küvetinizi veya lavabonuzu soğuk veya ılık suyla doldurun ve bir çay kaşığı nazik deterjan ekleyin.

Zamanla biriken kir veya lekeleri çıkarmak için kotun 45 dakika bekletin.

Soğuk suyla durulayın.

Kurumaya bırakın.

MAKİNE YIKAMA

Denim çamaşır makinesini işlemenin en güvenli yolu kısa, yumuşak bir döngüde içten dışa akıtmaktır. Elde yıkamanın yanı sıra, nazikçe kot yıkamak, orijinal renklerini ve görünümlerini mümkün olduğunca uzun süre korumanın en iyi yoludur. Beyaz kot yıkamadığınız sürece, parça kot pantolonunuzu daima soğuk suyla yıkayın, bu durumda aynı kısa, yumuşak döngüde ılık su kullanabilirsiniz.


Ucuz Kot pantolonunuzu aktif olarak küçültmeye çalışmadığınız sürece denimleri yıkamak veya kurutmak için yüksek ısı kullanmayın.

LEKE TEMİZLEME

Deniminizin nokta temizliği, tutarsız bir aşınma deseni ve düzensiz bir görünüm oluşturarak kotunuzun genel görünümünü azaltabilir. Bunun yerine, denim uzmanlarımız, normalde zamanla normal aşınma ile iyileştiklerinden, küçük lekelerin kendiliğinden solmasını öneriyorlar. Daha büyük lekeler için, her zamanki gibi kısa, yumuşak bir döngüde elde yıkayın veya elde yıkayın.

KURU TEMİZLEME

Deniminizin kuru temizliği genellikle tavsiye edilmez, ancak bakım talimatlarında bir seçenek veya gereksinim olarak kuru temizleme varsa, bunu dikkatli bir şekilde yapın. Deniminizi korumak için sadece gerektiği gibi yıkayın veya kurulayın.

SOLMAYI VEYA BOYA VERMESİNİ KONTROL ETMEK İÇİN İPUÇLARI

solan kot pantolon nasıl yıkanır,kot pantolon kaç devirde yıkanır,kot pantolon 40 derecede yıkanır mı,siyah kot ceket nasıl yıkanır,kot pantolon sentetik mi pamuklu mu,siyah pantolon hangi programda yıkanır,kot pantolon sentetik midir,kot pantolon beyazlarla yıkanır mı,
Solmayı en aza indirmek için, iç çamaşırı dışarıda yıkamanızı öneririz. Bu, özellikle indigo veya siyah kot parçası alanlar gibi yeni veya daha koyu boya kotlarını temizlerken önemlidir. Kot pantolonunuzu diğer koyu renklerle elle soğuk suda yıkayın veya uzun mesafe için deniminizin orijinal rengini korumaya yardımcı olacak yumuşak bir döngü seçin.

Boya vermesini azaltmak için denenmiş ve gerçek numaramız: Boyayı ayarlamaya yardımcı olmak için karanlık bir stok kot pantolonunu ilk kez yıkadığınızda suya yarım bardak beyaz sirke ekleyin. Kot pantolonunuz kuruduktan sonra sirke kokusu dağılır.

Solan kot pantolon nasıl yıkanır,kot pantolon kaç devirde yıkanır,kot pantolon 40 derecede yıkanır mı,siyah kot ceket nasıl yıkanır,kot pantolon sentetik mi pamuklu mu,siyah pantolon hangi programda yıkanır,kot pantolon sentetik

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj